Poslednji poziv za sve kampere – ugrabite svoje mesto

Poslednji poziv za sve kampere – ugrabite svoje mesto

Ukoliko su vam se dopala septembarska predavanja – evo dobrih vesti. Odlučili smo da zbog velikog interesovanja otvorimo listu čekanja. Nekoliko kampera koji su uspešno prošli testiranje neće biti u prilici da učestvuju u kampu i postoji mogućnost da imamo nekoliko slobodnih mesta.

Lokacija

Bukulja je odmaralište u Aranđelovcu, udaljeno 40 minuta od Beograda. Kako se tamo pripremaju sportisti pre takmičenja, pomislili smo da je to dobro mesto i za kampere. Intenzivne pripreme i obuka zahtevaju da kamperi budu foksirani.

Šta ćemo raditi na kampu?

Kao što smo najavljivali, prva generacija kampera će učiti front-end tehnologije. Kampere ćemo podeliti u dve grupe, shodno predznanjima iz oblasti koje će se na kampu učiti.

Za početak, učićemo osnovne termine sa kojima će se polaznici susretati na svom prvom poslu. Zatim, preći ćemo na HTML/HTML5, pa CSS/CSS3. Nakon što njih savladamo, prelazimo na JavaScript.

Postupno stečena znanja ćemo objedinjavati i uklapati. Posvetićemo se učenju alata i biblioteka.

Cena

Cena učešća na Web Bootcamp-u biće 43.200,00 RSD. Ovaj iznos obuhvata smeštaj, obroke i osiguranje u odmaralištu, dok su predavanja besplatna. Uputstva za uplatu će dobiti odabrani kandidati.

Predavači

Predavači sa kojima ćete učiti punih 25 dana su developeri s dugogodišnjim iskustvom. Učićete s Markom Arsićem i Nenadom Bugarićem.

Link za prijavu

https://webbootcamp.eu/sign-up/