Web Bootcamp – Nastavak kampa – BIT

Web Bootcamp – Nastavak kampa – BIT

Zdravo dragi kamperi :),

Prošlo je neko vreme dok nismo smislili u kom pravcu želimo dalje kamp ili bar njegova inicijalna ideja da se razvija. Vaše poruke i mejlovi sa pitanjima da li se i kada nastavlja kamp su nam još jedan od pokazatelja da priču koju smo pokrenuli ima smisla i dalje i želimo ovom prilikom da vam se na tome zahvalimo.


Kamp kao takav, kakvog smo planirali da uradimo, neće biti u potpunosti u toj formi. Najbitnija stvar koju smo prvobitno želeli da postignemo je kvalitet kurseva i što bolji potencijal za vaše sutrašnje zaposlenje. Da bismo to postigli stupili smo u saradnju sa nekoliko velikih kompanija, ali i sa sjajnom ekipom koja od oktobra pokreće prvi Belgrade Institute of Technology (BIT).

BIT je premium programerska škola. Program je dosta duži od kampa, trajaće dva meseca, ali sadržaj je ostao isti, plus je unapređen. Takođe, predavači sa WebBootcampa će predavati i na BIT-u, pa smo samim tim sigurni da će kvalitet kurseva biti na izvanrednom nivou.

Kako bi osigurali da sutra nakon završetka škole imate obezbeđene razgovore za posao, postignut je dogovor sa eminentnim IT kompanijama poput:  Levi9, Quantox, 3AP, Enjoying, Devtech, Saga. Sve ove kompanije su verifikovale program i studenti koji uspešno završe program imaće obezbeđen razgovor za posao kod njih. Takođe, ove kompanije će držati jednom nedeljno predavanja gde će studenti imati priliku da se upoznaju šta sve te kompanije rade i na koji način, kako bi vam što bolje približile vaše buduće radno mesto.

Ono što ćete naučiti je zapravo ono što ćete raditi u budućnosti u svim tim kompanijama, zato je program i usmeren na taj način da vam sutra što više koristi.

Pored redovnih predavanja, u školi vas očekuju i predavanja i radionice respektabilnih IT kompanija u Srbiji koje će pričati o samoj industriji i o radu u tim kompanijama.
Kao i na kampu, pored tehničkih veština koje ćete savladati, biće posvećena dodatna pažnja vrlo bitnim netehničkim stvarima, koje će vam sutra umnogome olakšati prvi intervju i prvo zaposlenje.

Ako ste i dalje zainteresovani da promenite svoju karijeru, ali i svoje živote i želite da budete prva generacija BIT programerske škole, javite nam se na mejl [email protected], sa naznakom WebBootcamp u naslovu kako biste dobili pravo prvenstva prilikom izbora. Svi kamperi će imati prednost u odnosu na sve ostale koji se prijave kako bi dobili specijalni popust. Možete se prijaviti i putem sajta, ili javiti svojim prijateljima ako neko želi da promeni svoju karijeru, samo naglasite da dolazite preko WebBootcampa kako bi dobili sve privilegije.

Na sledećem linku možete videti sve detalje vezane za prvi Belgrade Institute of Technology: http://www.bgit.rs/.

Očekujemo vas :).

Pozdrav,
WebBootcamp tim